preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Povjerenstvo za kvalitetu

Samovrednovanje strukovnih škola u Republici Hrvatskoj regulirano je Zakonom o strukovnom obrazovanju, a prati ga Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) najvećim dijelom preko izvješća o samovrednovanju na stranicama E-kvalitete. Samovrednovanje u Medicinskoj školi u Rijeci prati i vrednuje Povjerenstvo za kvalitetu i koordinator za samovrednovanje, kojeg imenuje Školski odbor Medicinske škole u Rijeci.

 

Povjerenstvo za kvalitetu ima sedam članova, i to:

  :: opširnije :: 


objavio: Bosiljka Jelača  datum: 3. 10. 2019. 20:55
» Arhiva naših vijesti    
 


    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

TražilicaAnketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju