preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

ZDRAVI BILI
Vijesti

Zdravlje i bolest

Poštovane kolege i dragi učenici,

predstavljam vam video-lekciju Zdravlje i bolest. Tema zdravlja i bolesti je neiscrpna. Kada riješimo neku dilemu, pojavi se nova. Temeljna znanja o zdravlju i bolesti su univerzalna i jednako važna pojedincu i zajednici. Ova video-lekcija laicima može služiti kao sredstvo informiranja, a učenicima zdravstvenih usmjerenja kao podsjetnik i osnova za nadgradnju. Isto tako, ovu lekciju se može koristiti za samostalno učenje, na satovima razredne zajednice, ali i kao uvod u grupni rad, raspravu i sl.

Želim vam ugodno gledanje i učenje i zdravi bili!

Elda Karadža,prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Alen Vukelić  datum: 8. 12. 2020. 00:19

Dragi prijatelji

Pozdravljam vas na početku nove školske godine i na mrežnoj stranici naše škole koja će od danas unutar mape Projekti imati i prostor za naš zdravstvenoodgojni klub Zdravi bili. Ovo virtualno mjesto predviđeno je za objavljivanje zanimljivosti iz svijeta medicine, zdravstvene njege, zdravstvenog odgoja i svega što posredno i neposredno ima veze s našom strukom unutar zdravstva. Stranica je zamišljena tako da se u pravilu ne prenose „tuđi“ uratci iz časopisa, sa portala i društvenih mreža, nego služi za objavljivanje vlastitih radova. Dobrodošli su autorski radovi: predavanja, videolekcije, računalne prezentacije, rezultati provedenih istraživanja i razni drugi oblici i sadržaji s potpisom autora.

Kao voditeljica projekta s ravnateljem dr.Alenom Vukelićem uređivat ću ovu stranicu. Rad koji želite objaviti na mrežnoj stranici naše škole u projektu Zdravi bili pošaljite na moj mail eldakaradza34@gmail.com

Srdačno vas pozdravljam, želim uspješnu novu školsku godinu i radujem se druženju u projektu Zdravi bili.

                                                                                   Zdravi bili!

                                                                                                  Elda Karadža, prof.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Alen Vukelić  datum: 29. 9. 2020. 20:55
 


    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

TražilicaAnketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju