preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Projekti

 

E-medica predstavlja virtualnu zajednicu svih zdravstvenih škola Republike Hrvatske, a temelji se na izradi edukativnog portala svih zdravstvenih škola RH.


Znanstveno obrazovni program GLOBE je kratica za Globalno učenje i opažanje za dobrobit okoliša.

„Čitanje s ljubavlju“ Projekt je zamišljen kao oblik volonterskog rada učenika Medicinske škole u Rijeci, koji uz svoja stručna znanja, žele u ove blagdanske dane, ali i tijekom slijedeće godine, svojim dragovoljnim radom prikratiti mladim pacijentima uvijek duge dane hospitalizacije čitajući izabrane tekstove, a knjige darovati.
    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

TražilicaAnketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju