preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Međužupanijsko stručno vijeće za nastavnike u programu medicinska sestra opće njege / medicinski tehničar opće njege

U petak, 29. studenog 2019. održano je još jedno u nizu izuzetno kvalitetnih Međužupanijskih stručnih vijeća za nastavnike u programu medicinska sestra opće njege / medicinski tehničar opće njege, obrazovnog sektora zdravstvo i socijalna skrb, za Primorsko-goransku, Karlovačku, Istarsku i Ličko-senjsku županiju. Vijeće je održano u Medicinskoj školi u Rijeci, na lokalitetu u Cambierievoj ulici, a nazočilo mu je pedeset i tri sudionika.


Stručnom skupu je nazočio i prisutnima se obratio, ravnatelj Alen Vukelić, dr. med.

Prezentirane su slijedeće teme:

1. Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn., prof. savjetnik: Novosti iz ASOO (sa državnog skupa za voditelje županijskih / međužupanijskih stručnih vijeća)
2. Sanja Benazić – Kliba, mag.med.techn.: Uloga nastavnika u motivaciji učenika tijekom obrazovanja medicinskih sestara
3. Mirhada Šehić, mag.physioth.: Medicinska škola Pula u Eu projektima
4. Snježana Svitlić – Budisavljević, dipl.med.techn., prof. savjetnik: Utjecaj projektne nastave na usvajanje radnih, socijalnih i komunikacijskih vještina (primjeri dobre prakse)
5. Jasminka Hržić – Grubelić, mag.physioth., prof. mentor; Saša Uljančić, prof.reh., prof. mentor: Tjelesna aktivnost učenika Medicinske škole u Rijeci
6. Gabrijela Švarcer, mag.physioth., prof. savjetnik: Primjena masažnih tehnika u fizioterapiji
7. Irena Eisenkohl Novaković, bacc.med.techn., stručni učitelj savjetnik: Novi pravilnici

Održan je i radni sastanak članova MŽSV (obavijesti i tekuća problematika). Vijeće je proteklo u dobrom ozračju i s aktivnim angažmanom sudionika.
Broj sudionika,raznolikost predavanja te izuzetno dobra ocijenjenost stručnog skupa daje nam još jednu potvrdu izuzetne kvalitete u području provođenja strukovnog kurikuluma medicinskih sestara opće njege.

Stručni skup je organizirala voditeljica MŽSV Irena Eisenkohl Novaković, bacc.med.techn., stručni učitelj savjetnik.

 

Ravnatelj

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 2. 12. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju