preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Rijeka
Vijesti "E-medica"

,,DANI E-medice", Bjelolasica 2007.

U nedjelju, 27. svibnja 2007. svečano je otvoren prvi stručni skup "DANI E-medice" u Olimpijskom centru Bjelolasica. Na ovom prvom strukovnom skupu zdravstvenih škola Republike Hrvatske, kojim se obilježava godina dana rada projekta "E-medica" sudjeluje 16 škola sa svojim mentorima iz raznih dijelova Hrvatske, te predstavnica Zdravstvene šole Ljubljana, ukupno 51 učenik i 50 profesora.
Skup je održan od 27. do 29. svibnja 2007. godine.


Na otvorenju skupa nazočnima se obratio Edin Kadić, voditelj projekta te pozdravio sve učenike i njihove nastavnike, nazočne ravnatelje i goste E-medce
    Pomoćnik Ministra MZOS, dr. Dragan Schwarz čestitao je svim sudionicima skupa na izuzetno velikom poslu kojheg su odradili u prošloj školskoj godini,  te pohvalio ovakvu inicijativu povezivanja škola, i nadasve, praktičnu primjenu uporabe IC tehnologija u školama. Naglasio je kako Ministarstvo upravo podržava ovakve projekte te obećao daljnju potporu.

   Zvonimir Stanić, ravnatelj CARNet-a, u svom je pozdravnom govoru istakao sva pozitivna iskustva koja je CARNet uoćio u ovom projektu, te pozvao na daljnju suradnju, ali i praktičnije korištenje brojnih resursa koje je CARNet školama i upravo ovakvim projektima stavio na raspolaganje
   Davor Vidaković, ravnatelj Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar, zahvalio se svima koji su u proteklom vremenu pomogli da se ovaj projekt razvije do ovakvih razmjera i postane primjer praktičnog rada.
   U nastavku svečanog otvaranja "DANA E- medice" Edin Kadić, voditelj projekta ,,E-medica", Sanja Roje, nacionalni voditelj tima razmjene učenika i Josip Brusić, urednik portala u kratko su prezentirali cjelovita ostvarenja projektnih timova.
   Nakon večere, upriličena je zabava za sve sudionike, a koja je (normalno) trajala do dugo u noć.

Drugi dan učenici i nastavnici predstavili su svoju školu i izložili su svoje projekte i ostvarene razmjene učenika u projektu ,,E-medica".


Organizacijski odbor.


Alen Vukelić, dr. med. i Josip Brusić, dr.stom. neposredno prije njihovog predavanja ,,Multi discplinarni pristup sadržajima e-učenja".


Izvjestiteljski tim ,,E-medice" kojeg predvodi Josip Brusić, dr.stom.

 
Zajednička fotografija svih sudionika skupa ,,DANI E-medice".
 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Josip Brusić   datum: 30. 5. 2007.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


Kalendar
« Srpanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Katalog knjižnice

e-Dnevnik

EMA


Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZOŠ

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


TražilicaGoogle

Anketa
Želim se upisati u smjer:Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Forum
preskoči na navigaciju