2014-11-19 14:21:39

Procesi pripreme hrane

Učenici III-3 razreda, programa tehničar nutricionist, u srijedu, 22. listopada i 19. studenog 2014. pripremali su namaz i predjelo ili desert od voća i povrća u sklopu predmeta procesi pripreme hrane. Od namirnica koristili su uglavnom voće i povrće uz male količine vrhnja ili svježeg kravljeg sira. Tijekom pripreme trebalo je paziti na proces tretiranja namirnice kako bi izgubila što manje nutrijenata te na pravilno serviranje pripremljenog obroka. Više pogledajte u foto-galeriji.

Namaz od luka s medom - Leonardo Jagodnik

Namaz od patliđana - Ivana Uremović

Kod Gabrijele je bila najveća gužva za degustaciju

Juha od krušaka s bademima i karamelom - Ivana Uremović

Juha od maline i jagoda - Gabrijela Juričić

Namaz od jagode s medom - Gabrijela Juričić

Namaz od graška - Ana Blažević

namaz od paprike - Marija Saraf

namaz od brokule - Dino Brkljačić

Namaz od avokada i jagode - Lejla Livak

Maffini od mrkve - Antonija Superina

Juha od ananasa - Irma Hodžić

Namaz od kelja - Vana Prelčić Vuković 

 


Medicinska škola u Rijeci