preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

1-6 razred u Muzeju farmacije

Učenici 1-6 razreda programa farmaceutski tehničar/farmaceutska tehničarka posjetili su 5. svibnja 2022. JGL Muzej farmacije u Rijeci s razrednicom Leom Araminčić i nastavnicom predmeta Uvod u laboratorijski rad Mariom Juretić Mohorić. Svrha posjeta je upoznavanje učenika s povijesnim razvojem farmaceutske struke u Republici Hrvatskoj i svijetu, zatim s farmacetskom praksom, opremom, priborom, ljekovitim biljem i zanimljivostima. Na kraju posjeta učenici su u grupama pripremili svoju prvu kremu za ruke. Posjet je bio njihov prvi  susret s budućom strukom i zanimanjem.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 8. 5. 2022.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju