preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Virtualna izložba "Voljeti prirodu"

Virtualna izložba „Voljeti prirodu“ plod je različitih aktivnosti provedenih u Medicinskoj školi u Rijeci s ciljem jačanja svijesti učenika i nastavnika naše škole o važnosti okoliša i koliko je ono bitno za čovjekovo zdravlje. Osim postignutog cilja povodom Dana planeta Zemlje, s ponosom vam predstavljamo 93 autorizirana uratka naših talentiranih učenika i nastavnika! Izložba se sastoji od autorskih pjesama, fotografija, tekstova, promišljanja i videa koji nose važnu poruku: ČUVAJMO NAŠU PLANETU ZEMLJU!


Poveznica za virtualnu izložbu "Voljeti prirodu": 

https://docs.google.com/presentation/d/17diPzJERtUSkiNXvFXoLvdYxFVbMgPBs4dQeVxRb7P0/edit?usp=sharing

Poveznicu otvarati na računalu.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 8. 7. 2021.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju