preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Humanitarna akcija Medicinske škole u Rijeci "Oboji sivu!"

Poštovani i dragi svi, humanitarna akcija Medicinske škole u Rijeci "Oboji sivu!" i u ovo vrijeme online nastave je zahvaljujući velikom srcu naših učenika i nastavnika imala očekivano dobar odaziv. Prikupili smo 1500kn i nešto likovnog materijala za potrebe Art terapije Klinike za psihijatriju KBC-a Rijeka. U akciji su sudjelovali učenici 1-1, 1-2, 1-8, 2-1, 2-2, 4-2 i 5-1 te nastavnici aktiva zdravstvene njege. U dogovoru s djelatnicima Klinike kupljene su boje, bojice i još puno materijala za potrebe Art terapije. Hvala svima na odazivu i neka i vama bude obojana siva!

Želimo vam sve najbolje povodom blagdana i u Novoj godini !


 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 30. 12. 2020.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju