preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Raspored sati učenja na daljinu

Dragi učenici ,

od sutra 18.ožujka 2020. službeno započinje nastava na daljinu preko elektronskih platformi koje ste sa svojim razrednicima i predmetnim profesorima testirali ova dva dana .Nastava će se odvijati po redovitom službenom rasporedu Medicinske škole u Rijeci za 2.polugodište školske 2019/2020.godine.

Ovo je jedan novi oblik nastave ,nastavni materijali su spremni,nastavnici će vam davati zadatke,učiti ćete u virtualnoj učionici kod kuće.Novo iskustvo dati će vam nova znanja.

Pratite obavijesti na web stranici škole i u vašoj virtualnoj učionici.

Ravnatelj
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 17. 3. 2020.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju