preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Važna obavijest za učenike TESTIRANJE SUSTAVA 16.03. 11-13 SATI ponedjeljak

Dragi učenici i roditelji ,

U ponedjeljak, 16.03. izvršit će se testiranje virtualnih učionica u aplikaciji Microsoft Teams i rezervna opcija komunikacije mailom putem CARNET webmaila.

Testiranje će trajati od 11,00 do 13,00 sati i u to vrijeme svi učenici moraju biti logirani u navedene servise.

Kao pripremu za testiranje, potrebno je provjeriti svoj CARNET webmail i po potrebi isprazniti staru poštu da bi mogli primati novu. Upute za korištenja CARNET webmaila nalaze se u prilogu i na poveznici https://helpdesk.carnet.hr/CARNet_Webmail.

Do 10,30 sati, učenici koji se ne mogu upisati u svoje učionice u Microsoft Teamsu ili pristupiti CARNET webmailu trebaju o tome obavijestiti svoje razrednike koji će im probati pomoći u rješavanju problema.

CARNET i Microsoft i dalje rade na otklanjanju problema.

Trenutno postoje poteškoće s aktiviranjem novih Microsoft Office365 računa. Microsoft u suradnji s CARNET-om radi na hitnom otklanjanju poteškoća. Molimo vas za strpljenje i razumijevanje obzirom na opterećenost sustava na globalnoj razini. Korisnici koji su prethodno aktivirali svoje račune mogu direktno do svojih računa putem stranice portal.office.com.

U prilogu imate niz datoteka i isto tako ovaj tekst s linkovima.

Zajedno smo jači,sigurniji i bolji u svemu,kao i do sada bez obzira na poteškoće koje se otklanjaju u hodu

Molim vas da i dalje redovito pratite obavijesti na web stranici škole.

 

Ravnatelj

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 15. 3. 2020.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju