preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

VAŽNA OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

Dragi učenici,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja upućuje škole na pripremene aktivnosti vezane uz organizaciju nastave na daljinu uz pomoć informacijske tehnologije kako bi u slučaju eventualne promjene sigurnosne situacije učenicima i nastavnicima osigurali učenje i poučavanje na daljinu. Za organizaciju nastave na daljinu potrebno je napraviti određene tehničke pripreme. 

1. Potrebno je redovito pratiti obavijesti na web stranici škole

2. Obaveza svakog učenika je prijaviti se na Office 365 za škole prema sljedećim uputama https://skolazazivot.hr/wp-content/uploads/2020/03/Microsoft-Teams-U%C4%8Denici.pdf

Virtualne učionice će biti kreirane uskoro u aplikaciji Teams pa možete instalirati aplikaciju Microsoft Teams na svoje mobilne uređaje i računala.

O daljnjim koracima bit ćete naknadno obaviješteni.

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Bosiljka Jelača   datum: 12. 3. 2020.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju