preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Predblagdansko darivanje u Klinici za pedijatriju

18.prosinca 2019.godine učenici IV-1 razreda strukovne kvalifikacije medicinska sestra/tehničar opće njege Medicinske škole u Rijeci na temelju razredne incijative uz podršku strukovnih nastavnika Filipa Knezovića i Saše Uljančić donirali su dječju odjeću i pribor za hranjenje i njegu dojenčadi dojenačkom odjelu i odjelu intenzivnog liječenja djece Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka . Na taj su način u predblagdansko vrijeme pokazali humanost i solidarnost koju razvijaju i njeguju.
Zahvaljujemo u ime medicinskih sestara odjela, razreda i nastavnika svima koji su pomogli u nabavi odjeće i pribora koji je doniran.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 19. 12. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju