preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Međunarodni dan volontera

"Nikada ne sumnjaj da mala grupa ljudi može promijeniti svijet, uistinu to je jedino što ga je ikada i mijenjalo."

Margaret Mead


Opća skupština Ujedinjenih naroda 17. prosinca 1985. godine proglasila je 5. prosinac Međunarodnim danom volontera. Cilj obilježavanja ovog dana je aktivnosti volontera učiniti vidljivima na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini te građanima ukazati na značaj dobrovoljnog ulaganja vlastitog vremena, truda i znanja u obavljanje usluga ili aktivnosti za dobrobit druge osobe ili za opću dobrobit.
Udruga za razvoj civilnog društva SMART – Volonterski centar Rijeka, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka Međunarodni dan volontera već više od desetljeća obilježavaju dodjelom nagrade „Volonteri godine“. Ove godine Medicinska škola u Rijeci bila je nominirana u kategoriji odgojno-obrazovnih ustanova od strane Športskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke.
Najljepše zahvaljujemo djelatnicima Športskog saveza osoba s invaliditetom Grada Rijeke koji su prepoznali naš volonterski rad i nominirali Medicinsku školu.
Svečanoj dodjeli nagrada i pohvala održanoj 5.12.2019. u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku nazočili su volonteri Medicinske škole u Rijeci u pratnji projekt menadžerice Športskog saveza Tatjane Udović mag. cult. i nastavnica strukovnih predmeta Gabrijele Švarcer i Jasminke Hržić-Grubelić.
Pohvalnicu dodijeljenu Medicinskoj školi u Rijeci, u ime volontera, preuzela je učenica III4 razreda Nikolina Pajić.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 9. 12. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju