preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Međužupanijsko(državno)stručno vijeće za nastavnike pretkliničke i kliničke grupe predmeta

Još jedan u nizu izuzetno kvalitetnih državnih stručnih skupova održao se u petak, 22.studenog 2019. u Medicinskoj školi u Rijeci.Održano je Međužupanijsko stručno vijeće na državnoj razini za nastavnike pretkliničke i kliničke grupe predmeta(liječnici), obrazovni sektor Zdravstvo i socijalna skrb.

Skup je organizirala i pripremila voditeljica MŽSV pretklinike i klinike na državnoj razini Tatjana Holjević, dr.med.
 


Sadržaj skupa:
1. Psihosomatika kod adolescenata, Suvremeni aspekti zdravstvene problematike adolescenata: doc.dr.sc.Tatjana Čulina, dr.med., Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ
2. Reproduktivna zdravstvena pismenost: prof.dr.sc.Iva Sorta Bilajac Turina, dr.med., Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ
3. Promjene u pravilniku o vrednovanju
4. Međupredmetne teme

Zahvaljujem kolegici Tatjani Holjević na izvrsnoj organizaciji stručnog skupa te nastavnicima na izuzetnom interesu za ovakvim modelom stručnog usavršavanja.Isto tako zahvaljujem predavačima na svesrdnoj pomoći Medicinskoj školi u Rijeci.
Neumorni smo i ustrajni na izgrađivanju kvalitete.

Ravnatelj
Alen Vukelić,dr.med.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 23. 11. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju