preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

"Zasadi drvo,ne budi panj" s Medicinskom školom u Rijeci

Učenici Medicinske škole u Rijeci su se dana 23.10.2019. i 24.10.2019. priključili nacionalnoj kampanji Dani kolektivne sadnje, ''Zasadi drvo, ne budi panj'', te su 23.10.2019. posjetili Dječji vrtić Viškovo, kojem su donirali sadnicu hrasta i oraha. Kako nam posjet ne bi prošao isključivo u igri , učenici Medicinske škole u Rijeci održali su kratka predavanja o ulozi oraha u prehrani, važnost očuvanja šume i šumskih životinja, a za sam kraj su učenice fizioterapeutskog smjera kroz igru provele vježbe razgibavanja i zagrijavanja. Nakon radionice posadili smo stabla, te imenovali stabla hrast Vinka i orah Oliver. 


Djeca i odgojiteljice DV Viškovo su obećali brinuti o sadnicama, njegovati ih, te brinuti o prirodi.
Učenici su 24.10.2019. u suradnji Općine Viškovo i Komunalnog društva Viškovo zasadili dvadesetak sadnica hrasta i dvije sadnice oraha uz pješačku stazu Putić od Miće i Vele sopele.
Ovim putem bi se htjeli zahvaliti DV Viškovu, Općini Viškovo, Komunalnom društvu Viškovo, Turističkoj zajednici Viškovo na prepoznavanju važnosti akcije, a posebno bi se zahvalili roditelju Igoru Orliću koji je posadio, uzgojio, te donirao sadnice Školi i učenicima.
Nadamo se da će dogodine broj posađenih stabala biti veći, veselimo se svakoj idućoj akciji, druženju sa našim mališanima, učenicima, profesorima i roditeljima. Vjerujemo da će zahvaljujući njima naše šume i dalje rasti.
#ZasadiDrvoNeBudiPanj

Vrijedni sudionici: Nikolina Krasnići, Kristina Šorić, Jasminka Hržić Grubelić, Božica Vičević, Aleksandra Ivković,
1-1: Patricia Malbašić, Roko Vranković
1-2: Ivana Samaržija, Tamara Šantić, Lara Viskić
2-3: Petra Matić, Ira Samaržija
3-1: Petra Kovačević, Matea Kruljac, Antonella Lazić, Renata Marijan, Ema Medvedić
3-3: Marija Lesić, Dora Mazul,
4-1: Karlo Katalinić, Tea Režić
4-4: Mia Čop, Tena Kosanović, Valentina Kukić, Marija Samaržija, Kristina Vuković

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 11. 11. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju