preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Školsko natjecanje iz Zdravstvene njege povodom Dana škole

Školsko natjecanje iz Zdravstvene njege učenika Medicinske škole u Rijeci, povodom Dana škole, u smjeru medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege, za učenike četvrtih razreda, održano je u utorak, 22.10.2019. u Cambierievoj 17.

Učenici 4.-1 i 4.-2 razreda odazvali su se u velikom broju. Natjecanje su organizirale Elda Karadža, prof.reh. i Irena Eisenkohl Novaković, bacc.med.techn. .Članice prosudbenog povjerenstva bile su Daniela Depolo, prof.reh., Elda Karadža, prof.reh. i Saša Uljančić, prof.reh.


Najbolji rezultat postigla je Magdalena Španjol Macolić iz 4.-2 i osvojila prvo mjesto. Drugoplasirana je bila Antonella Majnarić Gašparac iz 4.-1 razreda a Katja Mravac iz 4.-2 je zauzela treće mjesto.

Čestitamo pobjednicama ali i svim sudionicima natjecanja.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 3. 11. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju