preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Medicinska škola u Rijeci na 8. simpoziju „Školski sport“

 

Tema ovogodišnjeg simpozija bila je „Zdravstveno usmjerena tjelesna aktivnost učenika“.Simpozij je organiziran kao državni stručni skup.
U radu simpozija sudjelovale su naše nastavnice Melita Dolić i Vlasta Lovrić-Maras kao provoditelji projekta „Vježbaonica“ i koordinatori za uključivanje nastavnice Aleksandra Ivković u projekt „Vrtim zdravi film“, te Vesna Čaćić i Nina Drljević u projekt „Medicinari u školskom sportu“.


Simpozij je organiziran od strane Hrvatskog školskog sportskog saveza u suradnji sa Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Agencijom za odgoj i obrazovanje i održan je 26. i 27.listopada 2019. godine na Kineziološkom fakultetu.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 30. 10. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju