preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Debata 'Opravdano izostajanje ili markiranje'

U četvrtak, 17.listopada 2019.godine održana je prva ovogodišnja debata Debatnog kluba Medicinske škole u Rijeci. Tema debate bila je 'Opravdano izostajanje ili markiranje'. Na parlaonici je sudjelovalo 17 učenika naše škole: Dvina Šnajdar (3-4), Nikolina Pajić (3-4), Nerina Jakšić (4-3), Petra Agbaba (4-3), Emma Šafar (2-7), Dorotea Benčić (2-3), Domagoj Smojver (2-7), Ana Jelinić (4-1), Ana Pranić (4-1), Veronika Muratović Rigović (4-1), Ivona Khan (4-5), Daliborka Šlat (4-5), Noa Marelić (2-4), Dino Nedić (2-4), Jan Kukić (3-7), Dean Grgić (4-1) i Luka Jovančević (4-1). Na parlaonici su također sudjelovale dvije bivše učenice, Doris Keđo i Lorena Šarin. Parlaonicu je vodila Marica Gašo,prof., a podržala ju je i profesorica Sanda Klarin,prof.


Na parlaonici se otvoreno debatiralo o učenicima, ispitima, profesorima i kašnjenju jednih i drugih. Učenici su prepoznali problem koji uglavnom predstavljaju pojedinci te su dali konkretne mjere od kojih očekuju da će rezultirati smanjenjem broja izostanaka. 

Parlaonica je uspješno završena s nekoliko konkretnih zaključaka koji će u daljnjem radu biti preneseni ravnatelju u nadi za smanjenjem broja izostanaka.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 24. 10. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju