preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Veterinarski tehničari na nastavi u konjičkom klubu Vodičajna

Dana 19. 09. i 20.09.2019. godine veterinarski  tehničari  II-3 razreda bili su na praktičnoj nastavi u konjičkom klubu Vodičajna.  Upoznali smo pristup , njegu ,  smještaj i hranidbu konja.  Konjički klub je na adresi Lukeži 11, a vlasnik je gospodin Damir Maršanić. 


Klub je osnovan 1994. godine kao udruga građana s ciljevima promicanja, razvitka i unapređenja konjaništva kao sporta i rekreacije, a posebice u svrhu terapijskog jahanja KK "Vodičajna" kontinuirano već desetak godina samostalno provodi terapijsko jahanje i radi na edukaciji članova i poboljšavanju tehničkih uvjeta za provođenje terapijskog jahanja. Također se uključuje i u sportska dresurna natjecanja za osobe s invaliditetom. Terapijsko jahanje jedan je od oblika konjaništva namijenjen i prilagođen djeci s teškoćama u razvoju, osobama s motoričkim poremećajima i kroničnim bolestima, te osobama sa psihičkim i emocionalnim poteškoćama. Program jahanja provodi se u pješčanom manježu 40x20 m u kojem je uključeno šest konja.

Učenike su pratile Martina Weinberger-Viljušić,dr. i Božica Vičević,dr.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 12. 10. 2019.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju