preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Rijeka
Vijesti

Samovrednovanje strukovnih škola

13.ožujka 2017. održana je na državnoj razini radionica Samovrednovanje strukovnih škola u organizaciji i pod vodstvom Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih na kojoj je sudjelovala i Medicinska škola u Rijeci. 


Nazočne su predstavnici Agencije Ivo Tunjić, dipl.ing, Tamara Hudolin, prof. i Irena Ištvanić, dipl.ing. upoznali sa EQAVET - Europskim sustavom osiguravanja kvalitete strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Članica Povjerenstva za kvalitetu Medicinske škole u Rijeci Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn. imala je čast prezentirati rad i rezultate samovrednovanja naše škole koja je u hrvatskom kontekstu prepoznata kao škola sa sustavnim praćenjem i provođenjem samovrednovanja. Radionici je nazočio i ravnatelj škole Alen Vukelić, dr.med. Od 2014. godine strukovno obrazovanje Republike Hrvatske provodi samovrednovanje prema EQAVET-ovom okviru osiguravanja kvalitete. Obveza provođenja samovrednovanja svih strukovnih škola u Republici Hrvatskoj regulirana je Zakonom o strukovnom obrazovanju. Prema EQAVET-ovom okviru osiguravanja kvalitete postoji šest prioritetnih područja samovrednovanja strukovnih škola: 1. planiranje i programiranje rada, 2. poučavanje i podrška učenju, 3. postignuća učenika i ishodi učenja, 4. materijalni uvjeti i ljudski potencijali i profesionalni razvoj ustanove, 5. suradnja unutar ustanove, suradnja s ostalim dionicima i promicanje ustanove i 6. upravljanje ustanovom i kvalitetom odgojno-obrazovnog procesa. Sva navedena područja svake godine prati i vrednuje Povjerenstvo za kvalitetu Medicinske škole u Rijeci pomoću alata e-kvalitete Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 14. 3. 2017.

 

Dragi korisnici,

za potpuni pristup našim stranicama koristite CARNet-ove korisničke podatke. Podatke možete zatražiti kod svog web administratora u školi.

Web administrator:

Bosiljka Jelača, prof.

 

P.S. Ako se ne logirate ostajete bez sadržaja dostupnog registriranom korisniku.

  


Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj zgradi na adresi Braće Branchetta 11a. 


Kalendar
« Rujan 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Vremenik pisanih radova

Katalog knjižnice

e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZOŠ

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


Tražilica

Google

Anketa
Želim se upisati u smjer:Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Forum
preskoči na navigaciju