preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Provođenje dodatne provjere (test ručne spretnosti) za zanimanje Dentalni tehničar/Dentalna tehničarka

Provjera ručne spretnosti za zanimanje Dentalni tehničar/Dentalna tehničarka, u svrhu upisa u I. razred školske godine 2022./2023., održat će se u srijedu, 29. lipnja 2022. u 15:00 sati u Medicinskoj školi u Rijeci, Braće Branchetta 11a. Pristupnici moraju donijeti na provjeru:

1. pribor za rad - običnu olovku, gumicu i skalpel (ili nožić)

2. potvrdu o uplati - troškovi provjere ručne spretnosti iznose 100,00 kn, a uplaćuju se na žiro - račun Medicinske škole u Rijeci prije pristupanja testu provjere (Erste banka IBAN: HR2124020061100635952, poziv na broj HR00652640-9). Uplatu nije moguće izvršiti u školi.

Test ručne spretnosti ima izlučni karakter. Nakon vrednovanja testa, pristupniku se rezultat provjere ručne spretnosti upisuje u aplikaciju Upisi.hr: ZADOVOLJIO ILI NIJE ZADOVOLJIO i odmah mu uneseni rezultat postaje vidljiv. Pristupnici koji ne zadovolje na provjeri ručne spretnosti ne ostvaruju pravo potvrde upisa u zanimanje Dentalni tehničar/Dentalna tehničarka.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nensi Araminčić   datum: 26. 6. 2022.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju