preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Sanitarni tehničari u posjetu izvoru Zvir

Učenici Medicinske škole u Rijeci, smjer Sanitarni tehničar, posjetili su izvor Zvir u pratnji Antonele Crvelin,dipl.inž. u sklopu predmeta Pretrage voda.  Uz stručno vodstvo djelatnika Vodovoda i kanalizacije, d.o.o. obišli smo sve značajne točke izvorišta, a ujedno se prisjetili i povijesti našeg grada i nekadašnje granice koja je razdvajala Fiume i Sušak. Zahvaljujemo se Vodovodu i kanalizaciji na posjetu.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 31. 5. 2022.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju