preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

U Zagrebu kod Zagorke - terenska nastava

U okviru teme Položaj žene u obitelji i društvu planiran je posjet Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke s radionicom i šetnja Gornjim gradom uz stručno vođenje za učenike prvih i trećih razreda. Učenici III-3 i III-7 razreda su 4. svibnja 2022. razgledali Memorijalni stan i hodali stopama mnogobrojnih Zagorkinih likova u šetnji Gornjim gradom, dok su učenici I-4 i I-7 razreda to isto iskustveno proživjeli 11. svibnja 2022.

Prekrasan dan i nekoliko različitih aktivnosti bilo je sasvim dovoljno za  ostvarenje planiranih ishoda. Učenici su se vratili obogaćeni novim znanjima, novim iskustvima i  prijateljstvima.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 14. 5. 2022.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju