preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Međužupanijsko natjecanje dentalnih tehničara u Varaždinu


Učenice trećeg razreda Nives Turk i Nikolina Gavić, te učenice četvrtog razreda Nika Kauzlarić i Gloria Crnković sudjelovale su na 2. Međužupanijskom natjecanju dentalnih tehničara u Varaždinu . Sudjelovale su škole Medicinska škola Varaždin , Srednja škola Pregrada , Medicinska škola Bjelovar , Zdravstveno učilište Zagreb i Medicinska škola u Rijeci .
Naša učenica NIVES TURK osvojila je visoko drugo mjesto u kategoriji trećih razreda - mentor MARIJA BOSIĆ , a učenica NIKA KAUZLARIĆ visoko treće mjesto u kategoriji četvrtih razreda - mentor ANDREA ŠULJIĆ.Mnogobrojni učenici i njihovi mentori također su sudjelovali na dodatnim usavršavanjima i edukacijama.

Čestitam učenicama i mentoricama na ovakvim vrhunskim rezultatima za Medicinsku školu u Rijeci.


Ravnatelj
 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 13. 5. 2022.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju