preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Školska natjecanja iz zdravstvene njege i veterine

U ponedjeljak, 17. siječnja, održano je školsko natjecanje iz Zdravstvene njege (praktični zadatak). Sudjelovale su učenice četvrtih razreda. Pobjednica nastavlja natjecanje na izlučnom međužupanijskom natjecanju kojemu će domaćin biti Medicinska škola Zadar.


Rezultati našeg natjecanja su slijedeći:

  1. Mara Lemić
  2. Nora Marčelja
  3. mjesto dijele Doris Radišić Ivanov, Mirjam Golik i Amna Šahinović
  4. Ramona Zoretić
  5. Elvira Ćenanović
  6. Paolla Petra Tićak

 

U ponedjeljak, 24. siječnja, održano je školsko natjecanje (WorldSkills Croatia) učenika u smjeru veterinarski tehničar. U natjecanju su sudjelovale učenice četvrtog razreda. Pobijedila je učenica Veronika Geber i plasirala se na izlučno međužupanijsko natjecanje kojemu je domaćin Srednja škola "Arboretum Opeka" iz Marčana pored Varaždina.

 

Rezultati natjecanja su:

  1. Veronika Geber
  2. mjesto dijele Dorotea Benčić i Antonija Čajkovac
  3. Ena Sinčić
  4. Paola BarišićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Obrazović   datum: 4. 2. 2022.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju