preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Praktična nastava 3-3 Uljara "BENVEGNU" Krasica, Buje

Dana 20. listopada 2021. godine učenici 3-3 razreda, smjer tehničar nutricionist u pratnji nastavnice struke Luce Lukić, dipl. ing. preh. tehn., odradili su dio praktične nastave u uljari "BENVEGNU" KRASICA i gdje su se upoznali sa berbom i kvalitetom maslina za preradu kao i samom proizvodnom procesu proizvodnje maslinovog ulja prateći svaku fazu proizvodnje. Na kraju smo degustirali  tek proizvedeno ulje i uspoređivali sa uljem koje je odležalo. Zahvalni smo ljubaznim domaćinima koji su se potrudili da nam posjet protekne ugodno.

U povratku smo posjetili i pogon za preradu tartufa Zigante tartufi d.o.o. Buje gdje su nas dočekali rukovoditeljica proizvodnje Luana Kušće Vodopija, dipl. ing. i njen mlađi kolega tehnolog i  koji su nas sproveli kroz pogon objašnjavajući svaku fazu procesa proizvodnje od sirovine do konačnog proizvoda. Učenici su sa znatiželjom pratili predavanja i na kraju sudjelovali u razgovoru povezujući teorijsko znanje s praktičnim. 

Zahvaljujem kolegama tehnolozima na korisnom i motivirajućem predavanju o tartufima i njihovim proizvodima. 

Nakon što smo se fotografirali, dobili grickalice s okusom tartufa pozdravili smo se uz obećanje da ćemo se i dalje družiti.

Luana Kušće Vodopija: "Uvijek me veseli družiti se sa strukom"

 


No description available.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Obrazović   datum: 29. 10. 2021.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju