preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Praktična nastava 3-3 Uljara "BENVEGNU" Krasica, Buje

Dana 20. listopada 2021. godine učenici 3-3 razreda, smjer tehničar nutricionist u pratnji nastavnice struke Luce Lukić, dipl. ing. preh. tehn., odradili su dio praktične nastave u uljari "BENVEGNU" KRASICA i gdje su se upoznali sa berbom i kvalitetom maslina za preradu kao i samom proizvodnom procesu proizvodnje maslinovog ulja prateći svaku fazu proizvodnje. Na kraju smo degustirali  tek proizvedeno ulje i uspoređivali sa uljem koje je odležalo. Zahvalni smo ljubaznim domaćinima koji su se potrudili da nam posjet protekne ugodno.

U povratku smo posjetili i pogon za preradu tartufa Zigante tartufi d.o.o. Buje gdje su nas dočekali rukovoditeljica proizvodnje Luana Kušće Vodopija, dipl. ing. i njen mlađi kolega tehnolog i  koji su nas sproveli kroz pogon objašnjavajući svaku fazu procesa proizvodnje od sirovine do konačnog proizvoda. Učenici su sa znatiželjom pratili predavanja i na kraju sudjelovali u razgovoru povezujući teorijsko znanje s praktičnim. 

Zahvaljujem kolegama tehnolozima na korisnom i motivirajućem predavanju o tartufima i njihovim proizvodima. 

Nakon što smo se fotografirali, dobili grickalice s okusom tartufa pozdravili smo se uz obećanje da ćemo se i dalje družiti.

Luana Kušće Vodopija: "Uvijek me veseli družiti se sa strukom"

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Obrazović   datum: 29. 10. 2021.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:














preskoči na navigaciju