preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Učeničke potvrde

Poštovani roditelji i učenici,

 

na poveznici https://potvrde.skole.hr/login  mogu se preuzeti i ispisati potvrde o statusu redovnog učenika. Prijavljujete se svojim AAI identitetom i u padajućem izborniku birate svrhu potvrde.

Potvrde koje su izdane putem ovog portala zamjenjuju u potpunosti potvrdu iz škole u svim pravnim poslovima pa više nije potrebno dolaziti po potvrdu u administraciju škole. 
 
Poveznica će se ubuduće nalaziti u izborniku pod kategorijom Kutak za roditelje.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Obrazović   datum: 7. 10. 2021.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju