preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Prvi dan nastave 6.rujan 2021. godine

Poštovani učenici,

prvi dan nastave, u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine u školu dolazite u jutarnjem terminu prema priloženom rasporedu dolazaka. Popis prvih razreda nalazi se na oglasnoj ploči na ulazu u školsku zgradu. Učenici prvih i trećih razreda počinju školsku godinu u jutarnjem terminu, učenici drugih i četvrtih u poslijepodnevnim terminu, a učenici petih razreda prema svom rasporedu.
Molimo da se ne zadržavate na ulazu i unutarnjem prostoru škole. Ponesite vlastitu kemijsku olovku i masku za lice.

Sretan početak nove školske godine !!Priloženi dokumenti:
RASPORED_DOLAZAKA_6.RUJNA.docx (16.24 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Obrazović   datum: 2. 9. 2021.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju