preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Fizioterapijske intervencije kod pacijenata oboljelih od Covid-19


Suradnja djelatnika KBC-a Rijeka i Medicinske škole u Rijeci urodila je još jednim odličnim projektom usmjerenim prema poboljšanju kvalitete obrazovanja naših učenika.
Iva Marincel Antolović, mag.physioth. i Martina Maričić- Ljubas, bacc.physioth., nekad učenice naše škole ,a danas djelatnice Covid respiracijskog centra Rijeka, 1.06.2021. godine u Medicinskoj školi u Rijeci odrzale su predavanje "Fizioterapijske intervencije kod pacijenata oboljelih od Covid-19" ucenicima III4 razreda, budućim fizioterapeutskim tehničarima.
 


 
Obzirom da se radi o novoj i aktualnoj temi smatramo da je transfer iskustva i znanja, stečenih u izuzetnim uvjetima Covid respiracijskog centra, neprocjenjiv u edukaciji naših učenika.
Najljepše zahvaljujemo kolegicama na velikom trudu i radu koji su uložile u realizaciju ove suradnje.
 
 
 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 7. 6. 2021.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju