preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Upisi u 1. razred


 

Ljetni upisni rok, jesenski upisni rok.

Pogledajte više klikom na sliku ili na ovaj link.

 


VAŽNA OBAVIJEST!

Provjera ručne spretnosti za zanimanje dentalni tehničar / dentalna tehničarka biti će u utorak, 29. lipnja 2021. u 10:00 sati u Medicinskoj školi u Rijeci, u zgradi u sklopu Riječke bolnice (KBC Rijeka, Cambierijeva ulica 17a), zgrada se nalazi iznad zgrade patologije, nasuprot zgrade psihijatrije. Parkiranje nije osigurano. Zgrada je ljubičaste boje. Na provjeru ručne spretnosti donijeti: potvrdu o uplati, običnu olovku, gumicu i skalpel (ili mali nožić). Za program dentalnog tehničara kandidati snose troškove provjere ručne spretnosti u iznosu od 80,00 kuna, koji se uplaćuje na žiro-račun škole prije pristupanja testu provjere (Erste banka IBAN: HR2124020061100635952). Poziv na broj HR00 652640-9. Provjera ručne spretnosti ima izlučni karakter.Priloženi dokumenti:
Tablica_-_Natjecaj_-_2021.pdf (103.84 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Josip Brusić   datum: 19. 4. 2021.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju