preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Županijsko natjecanje iz matematike

Dana, 29. ožujka 2021. godine održano je Županijsko natjecanje iz matematike. Nika Nađ, učenica 1-6 razreda, programa farmaceutski tehničar, sudjelovala je na natjecanju i ostvarila odličan rezultat te zauzela 5. mjesto u jakoj konkurenciji s gimnazijalcima. Mentorica učenici je profesorica Mia Černivec, mag.educ.


Čestitamo Nika i želimo ti puno uspjeha u daljnjem obrazovanju !
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 31. 3. 2021.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju