preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

POZIV za sudjelovanje u čitateljskom izazovu


Znate li da je Vlada Republike Hrvatske 2021. proglasila Godinom čitanja? Jeste li spremni prihvatiti čitateljski izazov Hrvatskog čitateljskog društva koje je, kao doprinos Godini čitanja, osmislilo program Čitateljski izazovi? Tijekom veljače, mjeseca ljubavi, pročitajte jedan od ljubavnih romana koji se nalaze na sljedećoj poveznici:https://hcdveljaca.glideapp.io/ (rubrika: mladi i odrasli) pa napišite osvrt, prikaz ili recenziju ili se likovno izrazite o pročitanom romanu. Vaši radovi bit će objedinjeni u virtualnoj knjizi te prijavljeni na izazov.

Za dodatne informacije obratite se na e-mail glorijamavrinac@gmail.com


Veselimo se zajedničkom čitanju.

 

Glorija Mavrinac,prof.
 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 4. 2. 2021.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju