preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

18.11. Europski Dan svjesnosti o antibioticima

Kao i proteklih godina učenici 4-6 razreda u zanimanju Farmaceutski tehničar/ka na nastavi Farmaceutske kemije s farmakologijom prigodno su sa svojom nastavnicom Marinom Kukalj Banović obilježili Europski dan svjesnosti o antibioticima koji se obilježava svake godine 18.11. Zbog epidemiološke situacije ove godine učenici nisu u grupama izrađivali plakate već je svaki učenik nakon istraživanja podataka vezanih za primjenu antibiotika izradio prigodni letak namijenjen pacijentima. Izradom letaka učenici su proširili svoje znanje o antibioticima i uvidjeli važnost njihove racionalne primjene. Učenici su izradili predivne, edukativne letke koje možete pogledati na priloženim fotografijama.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 24. 11. 2020.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju