preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Nagrade povodom Svjetskog dana učitelja

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo objaviti da je troje nastavnika iz zbornice Medicinske škole u Rijeci nagrađeno godišnjom nagradom kao najuspješniji odgojno obrazovni djelatnici u školskoj 2019/20. godini u Republici Hrvatskoj. U konkurenciji od skoro nekoliko tisuća prijavljenih djelatnika izabrano je 504 najbolja prema procjeni Povjerenstva za nagrađivanje.

Nagrađeni su Araminčić Nensi, Bumber Zvonko i Uljančić Saša .

Nagrađeni su potvrdili svoj trud, rad, marljivost i predanost nastavničkom pozivu .

Ovo je velika čast za našu školu i ja im svima od srca čestitam i zahvaljujem na izvrsnosti.

Ujedno svim učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima i djelatnicima Škole čestitam 5. listopada - Svjetski dan učitelja !

 

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 4. 10. 2020.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju