preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Obavijest za učenike i roditelje

Dragi učenici i roditelji,

na početku školske godine provodimo pripremne aktivnosti vezane uz djelomičnu organizaciju nastave na daljinu uz pomoć informacijske tehnologije putem sustava Microsoft Teams. S obzirom da će nastava u našoj školi biti organizirana po mješovitom B Modelu ,tjedan dana nastave u školi,tjedan dana nastave na daljinu, razrednici će vam dati upute prvi dan nastave koje su navedene i u tekstu.

 


Za organizaciju nastave na daljinu potrebno je napraviti određene tehničke pripreme. 

Obaveza svakog učenika je upisati se u virtualnu učionicu svog razreda pomoću poveznica koje se nalaze u prilogu.

Oni koji do sada nisu koristili Microsoft Teams prije upisa u virtualne učionice trebaju proučiti upute za prvo korištenje Microsoft Teamsa koje se nalaze u prilogu.

Na poveznici pogledajte i instrukcijsku simulaciju za korištenje Microsoft Teamsa:

https://www.carnet.hr/wp-content/uploads/2020/mstsimulacija/story.html

 

Učenici prvih razreda za prijavu u Microsoft Teams i Office365 koriste isto korisnički ime i lozinku koju su koristili u osnovnoj školi za e-Dnevnik i ostale CARNETove usluge.

 

RavnateljPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 4. 9. 2020.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju