preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Provođenje dodatne provjere (test ručne spretnosti) za zanimanje dentalni tehničar 14.7.2020. u 10:00 sati

Provjera ručne spretnosti za zanimanje dentalni tehničar / dentalna tehničarka biti će u utorak, 14. srpnja 2020. u 10:00 sati u Medicinskoj školi u Rijeci, Braće Branchetta 11a. Na provjeru ručne spretnosti donijeti:
  • običnu olovku, gumicu i skalpel (ili mali nožić),
  • potvrdu o uplati - za program dentalnog tehničara kandidati snose troškove provjere ručne spretnosti u iznosu od 80,00 kuna, koji se uplaćuje na žiro-račun škole prije pristupanja testu provjere (Erste banka IBAN: HR2124020061100635952). Poziv na broj HR00 652640-9. Uplatu nije moguće izvršiti u školi.

Provjera ručne spretnosti ima izlučni karakter. (Nakon vrednovanja kandidatu se upisuje rezultat Provjere ručne spretnosti: ZADOVOLJIO ili NIJE ZADOVOLJIO u aplikaciji upisi.hr i rezultati su odmah vidljivi kandidatima. Kandidati koji nisu zadovoljili na provjeri ručne spretnosti nemaju prava potvrde upisa u zanimanju dentalni tehničar / dentalna tehničarka.

VAŽNO! Sukladno epidemiološkoj situaciji i preporuci Stožera civilne zaštite, HZJZ i Ministarstva znanosti i obrazovanja tijekom provedbe provjere ručne spretnosti za zanimanje dentalni tehničar / dentalna tehničarka molimo da se pridržavate uputa:


  • Kandidate i njihovu pratnju molimo da ne ulaze u školu prije početka testiranja. Možete se zadržati u dvorištu škole poštujući udaljenost od 2 metra.
  • Obvezno je nošenje zaštitne maske (zaštitite sebe i ljude oko Vas).
  • Kandidati će biti upućeni u učionicu za provjeru ručne spretnosti i ulaziti će u prostor škole sa zaštitnim maskama. Pratnja ostaje u dvorištu škole i ne ulazi u prostor škole.
  • Na ulazu u školu kandidati će dezinficirati ruke.
  • Kandidati će sjediti u učionicama prema rasporedu koji im omogućuje minimalnu udaljenost od 2 metra.
  • Molimo sve kandidate da slušaju upute kako bi nesmetano proveli provjeru ručne spretnosti.

Josip Brusić, dr.med.dent.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Josip Brusić   datum: 12. 7. 2020.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju