preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Raspored obrane završnoga rada u ljetnom roku školske 2019./2020. godine.

Obrana završnog rada u ljetnom roku školske 2018./2019. održat će se prema rasporedu i uputama koji se nalazi u prilogu ove vijesti. 

Obrani pristupaju svi učenici koji su uspješno završili posljednji razred svoga obrazovanja. Učenik završnoga razreda koji ima zaključenu nedovoljnu ocjenu upućuje se na dopunsku nastavu i jesenski rok obrane završnoga rada koji će biti naknadno definiran, sukladno uputama HZJZ, Ministarstva znanosti i obrazovanja i epidemiološkoj situaciji
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Bosiljka Jelača   datum: 19. 5. 2020.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju