preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Nastava na daljinu - video

Prenosim Vam jedan od mnogobrojnih komentara sa društvenih mreža:


"Učenike Medicinske škole u Rijeci trenutna svjetska pandemija korona virusa, koja je praktički zaustavila cijeli svijet i socijalne kontakte svela na goli minimum, inspirirala je za snimanje videa kojim se propagira odgovorno ponašanje, pridržavanje propisanih mjera i korištenje tehnologije na nov i zanimljiv način. Video je nastao u domovima učenika i on prikazuje odvojenost i nastavu na daljinu koja se kao jedna od mjera koristi u borbi protiv globalne pandemije.

Kratki video ispunjen je mnogim detaljima i ima snažnu poruku:

#povezanost #znanje #zabudućnost.

U ova teška vremena lijepo je vidjeti mlade ljude na kojima počiva budućnost našeg društva kako se ponašaju odgovorno i kako koriste svoja znanja, vještine i kreativnost za boljitak društva kojeg su i sami članovi. U ovim teškim vremenima izoliranosti i bez socijalnog kontakta, njihova ozbiljnost i predanost s osmijehom zaslužuje maksimalnu pažnju i priznanje javnosti." Izvor: torpedo.media

Za kraj bi samo dodao svoj komentar: #NašPonos

RavnateljPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 5. 4. 2020.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju