preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Međužupanijsko stručno vijeće za obrazovni sektor Zdravstvo i socijalna skrb, Podsektor zdravstvo - sjedište Rijeka

U petak, 21. veljače 2020. održano je Međužupanijsko stručno vijeće za nastavnike u programu medicinska sestra opće njege / medicinski tehničar opće njege, obrazovnog sektora zdravstvo i socijalna skrb, za Primorsko-goransku, Karlovačku, Istarsku i Ličko-senjsku županiju. Vijeće je održano u Medicinskoj školi u Rijeci, na lokalitetu u Cambierievoj ulici, a nazočilo mu je trideset i pet sudionika.


Prezentirane su slijedeće teme:

Vesna Čačić, prof. reh.: Cjeloživotno obrazovanje: stjecanje kompetencija medicinskih sestara iz područja enterostomalne terapije
Elda Karadža, prof. reh., nastavnik savjetnik, Filip Knezović, mag. med. techn.: Nasilje u zdravstvu
Jovanka Žiža, mag. med. techn., Dunja Čović, mag. med. techn.: Učestalost suicidalnih misli i ideja kod adolescenta
Saša Uljančić, prof. reh., nastavnik mentor: Istraživanje suicidalnosti u adolescenata
Jasminka Hržić – Grubelić, mag. physioth., nastavnik mentor, Gabrijela Švarcer, mag. physioth., nastavnik savjetnik: Fizioterapija u svakodnevnom životu (predavanje i radionica)
Irena Eisenkohl Novaković, bacc. med. techn., nastavnik savjetnik: Ogledni sat - upute; WSC

Održan je i radni sastanak članova MŽSV (obavijesti i tekuća problematika). Vijeće je proteklo u dobrom ozračju i s vrlo aktivnim angažmanom sudionika. Naime, sve su teme potaknule interesantne i poučne diskusije i polemike.

Voditeljica MŽSV: Irena Eisenkohl Novaković, bacc. med. techn., nastavnik savjetnikPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 2. 3. 2020.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju