preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Razmjena učenika u sklopu projekta E - medica "Glazba i mozak"

U sklopu projekta "Glazba i mozak" u kojem sudjeluju učenici naše škole, IV 7 razreda Mila Ella Bošnjak i Jan Samardžija bili su 22. siječnja 2020.godine na razmjeni učenika i mentora u Srednjoj školi Viktorovac u Sisku.Učenici su tijekom razmjene bili u pratnji nastavnice Kornelie Doračić. 


Na razmjeni su bili i učenici sa svojim mentorima iz Medicinske škole Bjelovar, Srednje škole Čakovec i Glazbene škole Frana Lhotke iz Siska. Nakon druženja i pripreme zajedničke prezentacije uputili smo se u Glazbenu školu Frana Lhotke koju smo razgledali i čuli nekoliko prekrasnih izvedbi učenika i profesora. Razmjenu smo završili posjetom Holandskoj kući gdje smo pregledali i zbirku Kraker koja sadrži stare gramofone, radio aparate, fonografe i ploče. Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 1. 2. 2020.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju