preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Posjeta u sklopu projekta E-medica

17. siječnja 2020. godine, u sklopu projekta E-medica na temu „Kako kućni ljubimci pozitivno utječu na zdravlje ljudi“ posjetili su nas gosti i partneri na projektu ,profesorica Helena Bekić iz Medicinske škole Ante Kuzmanića iz Zadra sa učenicom Dominikom Brkić .Dočekala ih je članica tima E-medice Medicinske škole u Rijeci i organizatorica posjeta Božica Vičević.


Nakon održanog radnog sastanka i druženja za ručkom krenuli smo i u razgled grada Rijeke i upoznali ih sa najpoznatijim znamenitostima. Naše učenice iz IV-3 razreda smjera veterinarski tehničar Dora Spahić i Ema Pajtl vodile su gošće kroz objekte Medicinske škole u Rijeci, a dočekao ih je i ravnatelj Alen Vukelić te voditeljica nastave Nensi Araminčić. U prostorijama veterinarskog kabineta dogovorene su sve planirane obveze vezane uz projektne aktivnosti i prezentacije koje će se vrlo brzo realizirati u sklopu ovog hvalevrijednog projekta.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 21. 1. 2020.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju