preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Plemenita ideja i vjera u činjenje dobrih djela

U ovo predblagdansko vrijeme učenici 4-5 razreda, programa zdravstveno-laboratorijski tehničar/ka pokrenuli su hvalevrijednu akciju doniranja Dječjem domu Ivana Brlić Mažuranić, uz podršku roditelja i profesorice Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn. Akciji su se putem Vijeća učenika priključili i ostali učenici naše škole iz sljedećih razrednih odjela: 1-1, 1-3, 1-7, 2-1, 2-2, 2-3, 2-6, 3-1, 3-2, 3-3, 3-5, 3-7, 4-2, 4-3, 4-6 i 4-7. 


U srijedu, 18. prosinca 2019. našim najmlađim sugrađanima su donirane igračke, higijenske potrepštine, dječja kozmetika, pribor za hranjenje i slatkiši. Plemenita ideja i vjera u činjenje dobrih djela izmamila je u kišno zimsko jutro tople dječje osmijehe.
Veliko hvala našim učenicima i njihovim roditeljima! ❤️

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 19. 12. 2019.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju