preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Stručni izlet u Rovinju

Dana 12.12.2019. učenici Medicinske škole u Rijeci, smjer fizioterapeutski tehničar, posjetili su Bolnicu za ortopediju i rehabilitaciju „Prim.dr. Martin Horvat“ i Talijansku srednju školu - Scuola media superiore italiana u Rovinju.


Ilijana Vasić, bacc. physio., glavna fiziotrapeutkinja Bolnice provela je naše učenike odjelom fizikalne terapije i prezentirala im bolničku plažu za osobe s poteškoćama kao i bolnički park posebno dizajniran za realizaciju fizioterapijskih procedura na otvorenom. Barbara Kercan, mag.physio., održala je izuzetno zanimljivo predavanje na temu "Analiza hoda kod osoba sa neuromuskularnim bolestima". Učenici IV razreda smjera Fizioterapeutski tehničar prezentirali su s rad pod naslovom “Medicinska gimnastika kod osoba oboljelih od neuromišićnih bolesti” u kojem su temeljito opisali kineziterapjski tretman bolesnika oboljelih od neuromuskularnih bolesti. Predavanjima su prisustvovali i članovi Društva distrofičara Istre.
Najljepše zahvaljujemo kolegicama i učenicima na gostoprimstvu i trudu uloženom u organizaciju i realizaciju ove suradnje.
Stručni izlet organizirale su nastavnice strukovnih predmeta Gabrijela Švarcer, Aleksandra Mihelčić i Jasminka Hržić- Grubelić.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 19. 12. 2019.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju