preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Podrška učenika Medicinske škole u Rijeci na biciklijadi, romobilijadi, rolerijadi i uličnim utrkama

Uz obilježavanje Međunarodnog dana djeteta i Dječjeg tjedna, u subotu, 12. listopada 2019., na Korzu su se održale biciklijada, romobilijada, rolerijada te ulične utrke u organizaciji Udruge „Društvo naša djeca“. Svake godine, pa tako i ove, učenici Medicinske škole u Rijeci, programa medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege, u suradnji s Društvom naša djeca Rijeka, sudjeluju kao podrška na utrkama u vidu monitoringa i pomoći ozlijeđenim učenicima osnovnih škola.


Namjena ovih aktivnosti je primjena naučenog znanja u nastavi, adekvatan pristup i komunikacija sa djecom i mladima, pružanje osnovne prve pomoći te provođenje zdravstvenog odgoja u praksi. Ove godine dežurale su učenice 4.-2 razreda Tya Šarčević, Magdalena Španjol Macolić, Aleksandra Prekajski, Lara Čapo, Matea Sverić i Ema Nikoloski. Učenice i potreban materijal pripremile su i organizirale Elda Karadža, prof.reh. i Irena Eisenkohl Novaković, bacc.med.techn.. Realizacijom ovakvih aktivnosti motiviraju se mlade osobe za humanitarno djelovanje u zajednici i okupljanje radi razmjene iskustva.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 3. 11. 2019.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju