preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Školsko natjecanje iz Osnova kineziologije povodom Dana škole

Dana 22.listopada.2019. povodom obilježavanja Dana Medicinske škole u Rijeci učenici 3-4 razreda, smjer fizioterapeutski tehničar sudjelovali su na tradicionalnom školskom natjecanju iz Osnova kineziologije na kojem su iskazali zavidna znanja i vještine. Čestitamo svim sudionicima natjecanja, a posebno onima koji su se najkvalitetnije pripremili i osvojili odličja.
Školsko natjecanje iz Osnova kineziologije pripremile su i realizirale nastavnice fizioterapijske skupine predmeta Jasminka Hržić- Grubelić i Vanja Tolić.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 31. 10. 2019.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju