preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Svečana sjednica povodom Dana škole

U srijedu 23.listopada 2019. u Art kinu Croatia svečano je završio tjedan Medicinske škole u Rijeci prigodnom svečanošću. Promovirani su uspjesi učenika i nastavnika u protekloj godini ,te su izražene zahvalnosti i čestitke svim prijateljima škole koji su pridonijeli radu i kvaliteti Medicinskoj školi u Rijeci.Zahvaljujem svim učenicima,roditeljima i partnerima škole na sudjelovanju i suradnji ,a svim nastavnicima još jednom zahvaljujem na svojoj predanosti,marljivosti i trudu koji su uložili da svi zajedno budemo ponosni na Medicinsku školu u Rijeci.


Kvaliteta škole ne događa se sama po sebi, ona se mora brižljivo njegovati.
Upravo ta kvaliteta bila je okosnica mog govora, a isto tako ustrajnost i herojstvo nastavnika koji su najveća kvaliteta svake škole.

Ravnatelj
Alen Vukelić,dr.med.

 


 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 25. 10. 2019.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju