preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Školsko natjecanje zdravstveno-laboratorijskih tehničara povodom Dana škole

Povodom Dana škole, u ponedjeljak, 21. listopada 2019. održano je školsko natjecanje učenika IV-5 razreda, programa Zdravstveno-laboratorijski tehničar/ka u čijoj pripremi su sudjelovale nastavnice Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn. i Antonela Crvelin, dipl.sanit.ing. Natjecanje je obuhvaćalo vještine određivanja crvene krvne slike iz područja Laboratorijske hematologije. Prvo mjesto osvojila je učenica Daliborka Šlat, drugo Kristina Lukarić i treće Rea Marčelja


Iskrene čestitke pobjednicama na rezultatima ,a ostalim učenicima na lijepim trenucima rada i druženja.



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 21. 10. 2019.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:














preskoči na navigaciju