preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Riječke sportske igre za djecu s poteškoćama u razvoju

U petak 27.rujna učenici II-4,III-4 i IV-4 i razreda smjer fizioterapeutski tehničari Medicinske škole u Rijeci volontirali su na Riječkim sportskim igrama za djecu s poteškoćama u razvoju.


U petak 27.rujna učenici II-4,III-4 i IV-4 i razreda smjer fizioterapeutski tehničari Medicinske škole u Rijeci volontirali su na Riječkim sportskim igrama za djecu s poteškoćama u razvoju. Temeljni ciljevi sportskih igara su podizanje samopouzdanja djece u vlastite tjelesne sposobnosti, razvoj pozitivne percepcije prema djeci s poteškoćama u razvoju te uključivanje djece s poteškoćama u razvoju u tjelesne aktivnosti.

Na Igrama je sudjelovalo stotinjak djece, polaznika dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola te centara s područja Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije. Volontersku akciju ispred Medicinske škole organizirale su nastavnice strukovnih predmeta: Gabrijela Švarcer, Aleksandra Mihelčić, Vanja Tolić i Jasminka Hržić - Grubelić.

 

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 6. 10. 2019.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju