preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Učenici 3-5 razreda programa sanitarni tehničar/ka na 3. studentskom kongresu Okolišnog zdravlja s međunarodnim sudjelovanjem

Učenici 3-5 razreda programa sanitarni tehničar/ka u pratnji nastavnica struke Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn., Antonele Crvelin, dipl.sanit.ing. i Tatjane Holjević, dr.med. prisustvovali su 26. i 27. rujna 2019. povodom World Environmental Health Day 2019. 3. studentskom kongresu Okolišnog zdravlja.


Učenici 3-5 razreda programa sanitarni tehničar/ka u pratnji nastavnica struke Nensi Araminčić, mag.med.lab.diagn., Antonele Crvelin, dipl.sanit.ing. i Tatjane Holjević, dr.med. prisustvovali su 26. i 27. rujna 2019. povodom World Environmental Health Day 2019. 3. studentskom kongresu Okolišnog zdravlja. 26.rujna 2019. bili su gosti Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci gdje su sudjelovali u sekcijama stručnih predavanja tematike: "Plastika i otpad u vodama i morima - globalna prijetnja čovjeku i zdravom ekosustavu". Taj dan se obilježava i kao Dan sanitarne profesije. 27. rujna 2019. bili su na otoku Krku gosti ustanove Ponikve d.o.o. i Gradske vijećnice Grada Krka. Upoznali su crpnu stanicu Lizer, postrojenje za mehaničko pročišćavanje otpadnih voda te zaštitu izvorišta i vodocrpnog područja voda namijenjenih za piće na otoku Krku.

Zahvaljujemo se našim vrijednim organizatoricama Nikolini Špoljarić, mag.sanit.ing. i Ivi Pešut.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 28. 9. 2019.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju